Pasta met Spinazie en Ontbijtspek

Pasta met Spinazie en Ontbijtspek

Ingrediënten: pasta, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, tijm, 200 gram spinazie,

Aantal personen: 2

Kook de pasta beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 ui en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 200 gram diepvries-spinazie toe. Verwarm het geheel in 10 minuten op middelhoog vuur goed door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel