Spaghetti met Doperwten en Ontbijtspek in Romige Kaassaus

Spaghetti met Doperwten en Ontbijtspek in Romige Kaassaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, tijm, 200 gram doperwten, 250 ml kookroom, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui met wat tijm naar smaak. Bak tot de ui zacht is. Voeg 200 gram doperwten en 250 ml kookroom toe. Kook op middelhoog vuur de doperwten gaar. Voeg 100 gram geraspte kaas toe. Laat de kaas smelten. Breng eventueel op smaak met een beetje zout. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel