Bugles Chips Ovenschaaltjes

Bugles Chips Ovenschaaltjes

Bugles Chips Ovenschaaltjes

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 500 ml gezeefde tomaat, 1 blik tomaatblokjes, 3 bosuien, 1 zak Bugles Nacho Cheese chips, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 170 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat, 1 blik tomaatblokjes en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Breng kort aan de kook. Verdeel de saus over 3 eenpersoons ovenschaaltjes. Verdeel 1/2 zak Bugles Nacho Cheese chips over de saus. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 10 minuten in de oven zodat de kaas kan smelten. Geef de rest van de chips erbij (de chips in de saus wordt namelijk een beetje zacht) zodat je nog wat knapperigs erbij hebt. Eet smakelijk!

0
(761 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top