Andijviestamp

Andijviestamp
Ik had zo’n zin in andijviestamp. Dus dat vandaag gemaakt. Gewoon met aardappelpuree die je alleen even in de oven hoeft te doen en verse andijvie die ik gewokt heb. Ik hou niet zo van rauwe andijvie bij andijviestamp. Erbij een jus en gehaktballetjes en slavinkjes.


2 reacties op “Andijviestamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel