Simpele Macaroni

Simpele Macaroni
Bij de vakantie hoort ook makkelijk koken, en aangezien dat bij ons de simpele macaroni is dat gemaakt. Het is niet meer dan de macaroni koken. In een koekenpan 1 of 2 gesnipperde uien met 200 gram hamblokjes bakken. Dat op je bord met de macaroni en tomatenketchup mengen. Simpeler kan eigenlijk niet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel