High Tea van ‘t Feithhuis in Groningen

High Tea van ‘t Feithhuis in Groningen

High Tea van 't Feithhuis GroningenTijdens de vakantie wilden we ook gaan ‘high teaën, van de vorige vakantie wisten we dat we zonder te reserveren bij ‘t Feithhuis in Groningen terecht konden. Gelukkig was er ook deze keer plek en hebben we heerlijk op het terras gezeten en genoten van deze high tea.

Op het onderste plateau de scones en muffins met slagroom en aardbeienjam, op het middelste plateau min-sandwiches met zalm en rosbief en wraps met roomkaas en komkommer. Op het hoogste plateau de zoetigheden met banaan-dadelcake, appeltaart en passievruchten taart. De bonbons die er ook bij werden geserveerd hebben we snel moeten op eten want het was echt warm in het zonnetje. Erbij uiteraard allemaal een kannetje thee. Ook deze keer was het weer een succes!

Scones en muffins High tea

Hartig High Tea

Zoetigheid High Tea

Stadscafé Restaurant ‘t Feithhuis
Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen

0
(98 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “High Tea van ‘t Feithhuis in Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top