Siebrecht in Emmerich am Rhein

Siebrecht - Emmerich am Rhein

Vandaag zijn we naar Emmerich am Rhein geweest, shoppen bij de DM (voor de rest is het niets aan) en daarna zijn we nog naar Kaufland in Kleve geweest, wat aparte dingen shoppen in de supermarkt. In Emmerich am Rhein zijn we bij Siebrecht Ideeen Bäckerei aangeland waar we een broodje ham kaas hebben gegeten met veel groente er op.

Siebrecht
Steinstraße 5
46446 Emmerich am Rhein (Duitsland)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel