Paas Gourmetten

Paas GourmettenEigenlijk zou je met dit weer willen barbecueën, maar we houden de traditie in ere en hebben ook dit jaar weer gegourmet bij mijn vader. We hadden gewoon gourmetschotels, salade, sausjes en stokbrood. Van het vlees wat over bleef gaat er saté gemaakt worden. Het staat al te marineren in een honing-mosterd marinade en de ketjap-ketchup marinade, ook lekker die restjes …

Ook deze chocolade paashaas wordt een dezer dagen ‘geslacht’, mjummie (op twitter stond al een deel van de ‘slachting’)

Fijne paasdagen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel