Biefstuk met Vlaamse Frieten

Biefstuk met Vlaamse Frieten
Mjummie vandaag gewoon biefstuk met Vlaamse frieten en een salade. Lekker makkelijk. De verse Vlaamse frieten heb ik in de Actifry gedaan en de biefstuk heb ik bruin gebakken in hete boter. Pas in de pan heb ik de biefstuk afgekruid. Wat verstandig is is de biefstuk er van te voren uit te halen zodat het vlees op kamertemperatuur is als het de pan in gaat. Bak de biefstuk in een ‘kleefpan’ en gebruik een tang bij het omdraaien. Laat de biefstuk altijd even rusten voor je het gaat eten.


1 reactie op “Biefstuk met Vlaamse Frieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat