Biefstuk met Vlaamse Frieten

Biefstuk met Vlaamse Frieten

Mjummie vandaag gewoon biefstuk met Vlaamse frieten en een salade. Lekker makkelijk. De verse Vlaamse frieten heb ik in de Actifry gedaan en de biefstuk heb ik bruin gebakken in hete boter. Pas in de pan heb ik de biefstuk afgekruid. Wat verstandig is is de biefstuk er van te voren uit te halen zodat het vlees op kamertemperatuur is als het de pan in gaat. Bak de biefstuk in een ‘kleefpan’ en gebruik een tang bij het omdraaien. Laat de biefstuk altijd even rusten voor je het gaat eten.


Één reactie op “Biefstuk met Vlaamse Frieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel