Biefstuk met Vlaamse Frieten

Biefstuk met Vlaamse Frieten

Biefstuk met Vlaamse Frieten

Mjummie, vandaag gewoon biefstuk met Vlaamse frieten en een salade. Lekker makkelijk. De verse Vlaamse frieten heb ik in de Actifry gedaan en de biefstuk heb ik bruin gebakken in hete boter. Pas in de pan heb ik de biefstuk afgekruid. Wat verstandig is is de biefstuk er van te voren uit te halen zodat het vlees op kamertemperatuur is als het de pan in gaat. Bak de biefstuk in een ‘kleefpan’ en gebruik een tang bij het omdraaien. Laat de biefstuk altijd even rusten voor je het gaat eten.

0
(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Biefstuk met Vlaamse Frieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top