Pasta met Courgette en Rauwe Ham

Pasta met Courgette en Rauwe Ham

Ingrediënten: fusilli, zout, 150 gram rauwe ham, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 courgette, 250 gram champignons, 100 ml kookroom, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de fusilli beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 150 gram in stukjes gesneden rauwe ham in hete boter tot het knapperig is. Schep het uit de pan en houd apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 1 in dunne plakjes gesneden courgette en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 100 ml kookroom toe en verkruimel er een bouillonblokje boven. Breng het kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten pruttelen. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel