Pasta met Courgette en Rauwe Ham

Pasta met Courgette en Rauwe Ham

Pasta met Courgette en Rauwe Ham

Ingrediënten: fusilli, zout, 150 gram rauwe ham, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 courgette, 250 gram champignons, 100 ml kookroom, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de fusilli beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 150 gram in stukjes gesneden rauwe ham in hete boter tot het knapperig is. Schep het uit de pan en houd apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 1 in dunne plakjes gesneden courgette en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 100 ml kookroom toe en verkruimel er een bouillonblokje boven. Breng het kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten pruttelen. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!

0
(91 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top