Golden House in Veenendaal

Golden House - Veenendaal

Vandaag kwamen Jan & Mieneke langs, leuk! ‘s Avonds zijn we uit eten gegaan bij de Chinees vlakbij ons ‘Golden House’. We hadden van alles wat zoals babi pangang, babi spek, tjap tjoy, kip kerrie, kip champignons, saté, mihoen ossenhaas, nasi. We hebben weer lekker gesmuld met zijn vijven.

Golden House
P.W.A. Park 465A
3905 CN Veenendaal
Tel: 0318-523387


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel