Fusilli met Gehakt, Doperwten en Tomatensaus

Fusilli met Gehakt, Doperwten en Tomatensaus
Vandaag een snelle pasta, zo na een drukke dag met een Osiris presentatie in Utrecht en daarna de bekendmaking van Het Kookboek van het Jaar 2010 in Amsterdam, is dat wel even lekker.

Ingredi├źnten: fusilli, zout, 150 gram gehakt, 1 ui, 200 gram doperwten, 1 blikje Cirio tomatensaus, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de fusilli beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 150 gram gehakt met 1 gesnipperde ui tot het gehakt bruin en rul is. Voeg 200 gram doperwten en 1 blikje tomatensaus toe. Laat de doperwten in 10 minuten in de saus gaar worden. Serveer met de fusilli en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat