Fusilli met Gehakt, Doperwten en Tomatensaus

Fusilli met Gehakt, Doperwten en Tomatensaus

Vandaag een snelle pasta, zo na een drukke dag met een Osiris presentatie in Utrecht en daarna de bekendmaking van Het Kookboek van het Jaar 2010 in Amsterdam, is dat wel even lekker.

Ingrediënten: fusilli, zout, 150 gram gehakt, 1 ui, 200 gram doperwten, 1 blikje Cirio tomatensaus, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de fusilli beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 150 gram gehakt met 1 gesnipperde ui tot het gehakt bruin en rul is. Voeg 200 gram doperwten en 1 blikje tomatensaus toe. Laat de doperwten in 10 minuten in de saus gaar worden. Serveer met de fusilli en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel