Pindasoep

Pindasoep

pindasoep

Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 300 gram spitskool, 1 liter kippenbouillon, 4 flinke eetlepels pindakaas, 2 maggiblokjes, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 4

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 2 theelepels sambal toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 300 gram gesneden spitskool toe en laat de spitskool slinken. voeg 1 liter kippenbouillon, 4 flinke eetlepels pindakaas, 2 maggiblokjes en 1 eetlepel ketjap manis toe. Breng al roerende langzaam aan de kook. Laat nog 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer de pindasoep met cassave chips. Eet smakelijk!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top