Tortellini met Champignons en Doperwten

Tortellini met Champignons en Doperwten
Ingrediënten: tortellini met kaasvulling, zout, 1 zoete ui, 1 teentje knoflook, tijm, 200 gram champignons, 150 gram doperwten, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de tortellini beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde zoete ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de zoete ui zacht is. Voeg 200 gram champignons en 150 gram doperwten toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Giet de tortellini af en meng dit met de champignons. Strooi er op je bord geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel