Macaroni met Doperwten-Tomatensaus

Macaroni met Doperwten-Tomatensaus
Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 blik tomaatblokjes, 200 gram doperwten, 1 bouillonblokje, 1 1/2 eetlepel ketjap manis, 2 eetlepels chilisaus,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 200 gram diepvries doperwten toe. Breng op smaak met 1 verkruimeld bouillonblokje, 1 1/2 eetlepel ketjap manis en 2 eetlepels chilisaus. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>