Macaroni met Doperwten-Tomatensaus

Macaroni met Doperwten-Tomatensaus
Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 blik tomaatblokjes, 200 gram doperwten, 1 bouillonblokje, 1 1/2 eetlepel ketjap manis, 2 eetlepels chilisaus,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 200 gram diepvries doperwten toe. Breng op smaak met 1 verkruimeld bouillonblokje, 1 1/2 eetlepel ketjap manis en 2 eetlepels chilisaus. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel