Dinea in Trier

Dinea - Trier zwiebel schnitzel Dinea - Trier broodje kaas

Vandaag Trier bezocht, onder andere hebben we de Dom en de Porte Negra bekeken. Om naar die locaties toe te gaan loop je door drukbezochte winkelstraten. In Galeria Kaufhof zijn we bij Dinea gaan eten. Michel en Britt kozen beiden voor een ciabatta met kaas en zelf nam ik een schnitzel met ui en gebakken aardappeltjes met ontbijtspek en ui. Het was lekker, kind of ‘La Place’ achtig.

Dinea
Fleischstraße 68-76
54290 Trier (Duitsland)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel