Serways in Niederzissen

Serways - Niederzissen kip cordon bleu

Na wat slagregens op de snelweg werd het tijd om even te stoppen en wat te eten. We zijn gestopt bij Rasthaus Brohltal west langs de A61. Bij Serways (Gustico) hebben we snel wat gegeten. Britt en ik kozen voor de kip cordon bleu met frites. Michel voor een frikandelle met frites. Was lekker snel en wat je van een restaurant langs de snelweg mag verwachten.

Serways (Gustico)
Rasthaus Brohltal west
An der A61
56651 Niederzissen (Duitsland)
Tel: (0049)(0)2636-97410


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel