Brasserie Bij Slik in Veenendaal

Brasserie Bij Slik - Veenendaal

Vandaag ook een makkelijke maaltijd, lekker in ons eigen dorp. We hebben gegeten bij Brasserie Bij Slik in het winkelcentrum. Beide kozen we voor saté met frites, Michel koos de varkenssaté, ik de kipsaté. De saté werd geserveerd met Vlaamse friet en een kleine salade. Beide hebben we lekker gegeten. Snelle en vlotte bediening in een sfeervolle zaak met aangename prijzen.

Brasserie Bij Slik
Tuinstraat 16
3901 RB Veenendaal
Tel: 0318-565588


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel