Gevulde Champignons

Gevulde Champignons

Gevulde Champignons

Ingrediƫnten: 75 gram boter, 1 eetlepel kookroom, 1 teentje knoflook, basilicum, peterselie, oregano, 250 gram champignons, geraspte kaas, witte peper, gedroogde Italiaanse kruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 75 gram zachte boter met 1 eetlepel kookroom, 1 fijngehakt teentje knoflook, fijngehakte basilicum, peterselie en oregano. Haal de steeltjes uit 250 gram champignons. Vul de champignons met de kruidenboter. Zet de gevulde champignons in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas, witte peper en gedroogde Italiaanse kruiden over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een frisse salade en Franse frites. Eet smakelijk!

0
(82 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top