Broodje Unox

Broodje Unox

Na een ochtend soep proeven met maar liefst vijf verschillende Unox soepen uit een zak, kregen we nog een lunch aangeboden met uiteraard een aantal Unilever producten. Het bekende ‘Broodje Unox’ mocht uiteraard niet ontbreken! Als afsluiter kregen we nog een bekertje Ben & Jerry’s ijs, ik had gekozen voor de chunky monkey, zo lekker, dat gaat er altijd wel in.

Bekijk hier, op Brutsel Lifestyle, mijn verslag van de Unox voorproefdag 2010!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel