Boerenkool met Verse Worst

Boerenkool met Verse Worst

Een makkelijk dag vandaag, na een terugreis van onze mini-vakantiebestemming Lauwersoog, de was, het bijwerken van Brutsellog van de afgelopen week en ga zo maar door. Het werd boerenkool met verse worst, makkelijk, zo klaar en nog eens lekker ook.


2 reacties op “Boerenkool met Verse Worst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel