Schierstee in Wehe Den Hoorn

Schierstee in Wehe Den Hoorn

Schierstee - Wehe Den Hoorn

Nog een avondje uit eten! Dit restaurant had ik al een paar keer onderweg gezien en vandaag zijn we er naar binnen gegaan en hebben er heerlijk gegeten. Vooraf nam Michel een kippensoep, echt goed gevuld en zelf nam ik de tomaten basilicum crème soep. Als hoofdgerecht had Michel de mixed grill en ik de haasbiefstuk met tomaten, rucola en bruine saus. Uiteraard ook deze avond afgesloten met een dessert, beide namen we de chocolademousse met sinaasappelroomijs. Leuk restaurant met niet al te hoge prijzen.

Hotel Restaurant Schierstee
Warfhuisterweg 17
9964 AX Wehe den Hoorn

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top