Penne met Broccoli, Ham en Tomatensaus

Penne met Broccoli, Ham en Tomatensaus
Ingrediënten: penne, 100 gram ham, 1 teentje knoflook, 300 gram broccoli, 1 blikje tomatenpuree, 400 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de penne in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 100 gram in reepjes gesneden ham bruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe en roerbak tot het geurt. Voeg 300 gram in roosjes gesneden broccoli toe en roerbak een paar minuten mee. Voeg als laatste 1 blikje tomatenpuree en 400 ml bouillon toe en laat het geheel 15 minuten pruttelen op middelhoog vuur zodat de broccoli gaar kan worden. Serveer met de penne en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat