Penne met Broccoli, Ham en Tomatensaus

Penne met Broccoli, Ham en Tomatensaus

Ingrediënten: penne, 100 gram ham, 1 teentje knoflook, 300 gram broccoli, 1 blikje tomatenpuree, 400 ml bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de penne in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 100 gram in reepjes gesneden ham bruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe en roerbak tot het geurt. Voeg 300 gram in roosjes gesneden broccoli toe en roerbak een paar minuten mee. Voeg als laatste 1 blikje tomatenpuree en 400 ml bouillon toe en laat het geheel 15 minuten pruttelen op middelhoog vuur zodat de broccoli gaar kan worden. Serveer met de penne en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel