Cupcakes met Hazelnootglazuur

Cupcakes met Hazelnootglazuur

Cupcakes met Hazelnootglazuur

Ingrediënten: 125 gram boter, 125 gram suiker, 2 eieren, 150 gram bloem, bakpoeder, zout, 20 gram kaneelsuiker, 1 bakje Ruf hazelnootglazuur,

Aantal cupcakes: 12

Verwarm de oven op 160 graden (hetelucht). Mix 125 gram boter met 125 gram suiker tot een zacht geheel. Voeg 2 geklutste eieren toe en mix goed door. Voeg 150 gram bloem, een beetje bakpoeder, een snuf zout en 20 gram kaneelsuiker toe. Meng tot je een goed beslag hebt. Doe 12 papieren cupcakes in een muffinvorm. Verdeel het beslag over de papieren cupcakes. Zet de muffinvorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cupcakes goed afkoelen. Verwarm het gesloten bakje hazelnoot glazuur in warm water zodat het vloeibaar wordt. Giet de Ruf hazelnootglazuur over de cupcakes en laat de glazuur hard worden. Eet smakelijk!

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top