Spaghetti met Sperziebonen en Mascarpone

Spaghetti met Sperziebonen en Mascarpone

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 150 gehakt, 1 pot sperziebonen, 100 ml bouillon, 250 gram mascarpone, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti al dente in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het goudbruin is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak het gehakt tot het bruin en rul is. Voeg vervolgens 1 uitgelekte pot sperziebonen, 100 ml bouillon gemaakt van 1 bouillonblokje en 250 gram mascarpone toe. Laat de mascarpone smelten. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>