Spaghetti met Sperziebonen en Mascarpone

Spaghetti met Sperziebonen en Mascarpone
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 150 gehakt, 1 pot sperziebonen, 100 ml bouillon, 250 gram mascarpone, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti al dente in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het goudbruin is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak het gehakt tot het bruin en rul is. Voeg vervolgens 1 uitgelekte pot sperziebonen, 100 ml bouillon gemaakt van 1 bouillonblokje en 250 gram mascarpone toe. Laat de mascarpone smelten. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel