Kipsaté

Kip

Kipsaté

kipsate

Ingrediënten: 2 kipfilets, knoflook, olie, ketjap manis, tomatenketchup, katenspek, rode paprika, rode ui,

Aantal personen: 3

Maak een marinade met knoflook, olie, ketjap manis en tomatenketchup. Marineer hierin 2 in blokjes gesneden kipfilets. Laat de marinade minstens 12 uur marineren. Omwikkel een aantal kipfiletblokjes met katenspek en rijg dit om en om met stukjes rode paprika en stukjes rode ui aan een satéstokje. Maak ook satéstokjes met kipfiletblokjes (zonder het katenspek), paprika en ui. Als er nog kipfilet over is maak je hier nog wat gewone kipsateetjes van. Grill de kipsaté’s op de grill. Lekker met nasi en bami, en serveer uiteraard met satésaus. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top