Spaghetti met Sperziebonen en Mascarpone

Spaghetti met Sperziebonen en Mascarpone

Spaghetti met Sperziebonen en Mascarpone

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 150 gehakt, 1 pot sperziebonen, 100 ml bouillon, 250 gram mascarpone, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti al dente in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het goudbruin is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak het gehakt tot het bruin en rul is. Voeg vervolgens 1 uitgelekte pot sperziebonen, 100 ml bouillon gemaakt van 1 bouillonblokje en 250 gram mascarpone toe. Laat de mascarpone smelten. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top