Cafetaria ‘t Hoekje in Veenendaal

loemia schotel Cafetaria ‘t Hoekje - Veenendaal kroket, berehap, frikandel speciaal Cafetaria ‘t Hoekje - Veenendaal

Vandaag geen zin om achter hete pannen te staan, dus het werd afhalen bij de snackbar. Michel koos voor een loempiaschotel met uiteraard een loempia, satesaus, ei, ham, friet en een slaatje en ik had een berehap, een frikandel speciaal en een kroket. Allebei hebben we lekker gegeten.

Cafetaria ‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal
Tel: 0318-510946


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel