Noodles met Indische Balletjes

Noodles met Indische Balletjes

Noodles met Indische Balletjes

Ingrediënten: noodles, 1 wortel, 150 gram Indische gehaktballetjes, 1 prei, 50 gram cashewnoten, 250 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in dunne plakjes gesneden wortel tot het bijna zacht is. Voeg 150 gram in stukjes gesneden Indische gehaktballetjes toe en bak een minuut of 2 mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe en roerbak een paar minuten. Voeg 50 gram cashewnoten en 250 ml bouillon toe. Laat de bouillon inkoken. Voeg de noodles toe en wok kort mee. Eet smakelijk!

(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top