Boerenkool

Boerenkool

Vandaag geen recept, maar alleen een foto. Boerenkool is al vaker gemaakt op Brutsellog en iedereen maakt het toch weer anders. De een met boerenkool vers van het land waar de vorst net over is geweest, boerenkool uit het diepvriesvak, verse boerenkool uit een zak van de supermarkt of boerenkool uit een potje en dan hoort er eigenlijk een rookworst bij, van Unox, de Hema, van de slager, grof, fijn of toch liever een stukje vlees. Om het af te maken een kuiltje van jus. Boerenkool, simpel en lekker.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel