Stoofvlees

Stoofvlees

Stoofvlees

Ingrediënten: 1 kilo riblappen, bloem, 1 zakje rundvleeskruiden, 1 ui, 1 wortel, 2 laurierblaadjes, 1 flesje bruin bier, 1 witte boterham, mosterd, appelstroop,

Aantal personen: 4

Snij 1 kilo riblappen in blokjes meng met bloem en 1 zakje rundvleeskruiden. Bak in porties bruin in hete boter. Schep het uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 1 in blokjes gesneden wortel tot de ui zacht is. Doe het rundvlees terug in de pan. Giet het flesje bruin bier er in en doe er 2 blaadjes laurier bij. Besmeer 1 boterham aan een zijde met mosterd en aan 1 zijde met appelstroop. Doe dit bij het rundvlees. Laat het geheel met de deksel op de pan 2 uur pruttelen. Lekker met Vlaamse frieten en een salade. Eet smakelijk!

0
(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top