Tagliatelle met Doperwten en Kipfilet

Tagliatelle met Doperwten en Kipfilet
Ingrediënten: tagliatelle, zout, 1 kipfilet, peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 200 gram doperwten, 100 ml kookroom, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Kruid 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout en peper. Bak de kipfiletblokjes in hete olie goudbruin. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 200 gram doperwten en 100 ml kookroom toe en laat het op middelhoog vuur in 10 minuten gaar worden. Serveer met de tagliatelle en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel