Tagliatelle met Doperwten en Kipfilet

Tagliatelle met Doperwten en Kipfilet
Ingrediënten: tagliatelle, zout, 1 kipfilet, peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 200 gram doperwten, 100 ml kookroom, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Kruid 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout en peper. Bak de kipfiletblokjes in hete olie goudbruin. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 200 gram doperwten en 100 ml kookroom toe en laat het op middelhoog vuur in 10 minuten gaar worden. Serveer met de tagliatelle en geraspte kaas. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat