Nasi Goreng

Nasi Goreng

Vandaag Britt weggebracht voor een weekje logeren bij opa en oma tijdens de meivakantie. Dat betekende dan dat ik niet zelf hoefde te koken. We werden al verwelkomt met zelfgemaakte broodjes frikandel en even later met een mini-quiche met prei en ham. Als avondmaaltijd hadden we nasi goreng en/of bami goreng met twee verschillende soorten vlees. We hebben weer gesmuld. Helaas geen recept maar wel een foto!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel