AC Restaurant in Oosterhout

AC Restaurant in Oosterhout

AC Restaurant - OosterhoutNa een dag in Brugge te hebben vertoefd op het ‘Choco-Late‘ festival hadden we toch best wel trek. Om de trek te stillen gegeten bij AC Restaurant Oosterhout. Om even je trek te stillen, maar voor mij eigenlijk geen tweede keer (al waren de schnitzels dan wel echt xxl, en kreeg je meer dan genoeg). Ik, Michel en mijn vader aten dus de schnitzel xxl met champignonsaus, frites en een salade en Britt het voordeelmenu een kippasteitje met frites en een salade. Het was mwah.

AC Restaurant Oosterhout
Beneluxweg 1
4904 SJ Oosterhout

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “AC Restaurant in Oosterhout

  1. Na een dagje Rotterdam met een groep leerlingen en begeleiders van het Technisch Instituut van Overijse (België),reserveerden we voor 38 personen een menu(+- 14 euro/pers)in AC Oosterhout.Bij aankomst werden we naar een achterafzaaltje geloodst(een plaatsje in het restaurant werd ons niet gegund),zonder ramen,ongedekte tafels (noch tafelkleden ,noch placemats).De ‘maaltijd’,die bestond uit schnitzels-inderdaad XXL, maar niet eetbaar omdat het wel gepaneerd karton leek, dito frietjes en meelsaus – stond al op ons te wachten in de vorm van een “warm buffet”.Er was geen bediening,geen enkele vorm van service en zoals reeds vermeld: niet eetbaar. Zelfs het toetje kon niet echt bekoren,zodat we teleurgesteld afdropen. Ik vind de manier waarop wij behandeld werden ,getuigen van een groot gebrek aan respect voor de klanten die dit restaurant bezoeken.Schandelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top