Kip Tikka Massala

Kip Tikka Massala

Omdat Michel vandaag een afscheidsetentje bij Eetcafe de Eend heeft heb ik vandaag ‘gezondigd’ met een magnetron maaltijd van Albert Heijn, anders was het iets snels bij een La Place (veel te druk), Charlie Wok (klein, dus alle tafeltjes vol) of de cafetaria om de hoek (ken ik al). Dan maar snel een magnetronmaaltijd. Volgens Albert Heijn is de Kip Tikka Massala met basmatirijst authentiek Indiaas, daar kan ik geen oordeel aan geven. Maar wel dat een beetje weinig was (veel rijst, weinig vlees). Ach het was het proberen waard, maar liever toch eens dit op de echt authentieke wijze proeven bij een Indiaas restaurant.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel