Kip Tikka Massala

Kip Tikka Massala
Omdat Michel vandaag een afscheidsetentje bij Eetcafe de Eend heeft heb ik vandaag ‘gezondigd’ met een magnetron maaltijd van Albert Heijn, anders was het iets snels bij een La Place (veel te druk), Charlie Wok (klein, dus alle tafeltjes vol) of de cafetaria om de hoek (ken ik al). Dan maar snel een magnetronmaaltijd. Volgens Albert Heijn is de Kip Tikka Massala met basmatirijst authentiek Indiaas, daar kan ik geen oordeel aan geven. Maar wel dat een beetje weinig was (veel rijst, weinig vlees). Ach het was het proberen waard, maar liever toch eens dit op de echt authentieke wijze proeven bij een Indiaas restaurant.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat