Kip Tikka Massala

Kip Tikka Massala

Kip Tikka Massala

Omdat Michel vandaag een afscheidsetentje bij Eetcafe de Eend heeft heb ik vandaag ‘gezondigd’ met een magnetron maaltijd van Albert Heijn, anders was het iets snels bij een La Place (veel te druk), Charlie Wok (klein, dus alle tafeltjes vol) of de cafetaria om de hoek (ken ik al). Dan maar snel een magnetronmaaltijd. Volgens Albert Heijn is de Kip Tikka Massala met basmatirijst authentiek Indiaas, daar kan ik geen oordeel aan geven. Maar wel dat een beetje weinig was (veel rijst, weinig vlees). Ach het was het proberen waard, maar liever toch eens dit op de echt authentieke wijze proeven bij een Indiaas restaurant.

0
(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top