Scotch Steak Houses in London

Scotch Steak Houses Scotch Steak Houses

Dit leek ons een grappig restaurant, echt een super fout interieur in Schotse kleuren (groen en rood), maar eigenlijk was het een tegenvaller. Slappe frieten, droge kip (ook een beetje te hard gegrild). Michel wilde een beef bourguignon maar dit was er niet dus hij nam daarna de Chicken Alabama (kippenpootjes in een beslag) en ik koos voor de Chicken Chasseur (kipfilet met een soort van rode wijnsaus). Geen aanrader dus.

Scotch Steak House
Leicester Square
London W1 (Groot-Brittanniƫ)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel