Kookcursus Life & Cooking

tuinerwtensoep met gepocheerde zalm verse pasta met pesto

pecanbrownie met pecankaramelijs

Vandaag had ik een kookcursus bij Unilever in Rotterdam van Life & Cooking kok Robert Verweij, die ik, of eigenlijk Britt, pas geleden gewonnen had. We maakten en aten het volgende driegangen menu: vooraf tuinerwtensoep met gepocheerde zalm, als hoofdgerecht verse pasta met pesto en als dessert pecanbrownie met pecankaramelijs.

Kijk op Brutsellog.eu voor meer foto’s van wat we allemaal die dag hebben gedaan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel