Wraps met Spinazie & Ossehaas

Wraps met Spinazie & Ossehaas

Wraps met Spinazie & Ossehaas

Ingredienten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 100 gram ossehaas, cajunkruiden, 300 gram spinazie, zout, peper, 150 ml rundvleesbouillon, 2 tortillawraps,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 100 gram in reepjes gesneden ossehaas toe en kruid dit met cajunkruiden. Roerbak een minuut of 2, voeg vervolgens beetje bij beetje 300 gram spinazie toe. Als de spinazie geslonken is breng je het op smaak met zout en peper en voeg je 150 ml rundvleesbouillon toe. Breng het kort aan de kook en laat het geheel vervolgens op laag vuur ongeveer 20 minuten pruttelen. Verwarm 2 tortillawraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de tortillawraps met de spinazie en ossehaas en vouw ze dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top