Groenten Bolognese

Groenten Bolognese
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 wortel, 1 rode paprika, 1 venkel, 1 blik gepelde tomaten, 150 ml groentebouillon, 2 eetlepels balsamico azijn, tijm, basilicum, zout, peper, mozzarella,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 in plakjes gesneden wortel, 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden venkel voor ongeveer 4 minuten. Voeg 1 blik gepelde tomaten, 150 ml groentebouillon, 2 eetlepels balsamico azijn, tijm, basilicum, zout en peper toe. Laat het even aan de kook komen. Zet het vuur lager en laat het op middelhoog vuur ongeveer 25 minuten pruttelen. Voeg op het laatst mozzarella toe en laat dit smelten. Serveer met de spaghetti. Eet Smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat