Groenten Bolognese

Groenten Bolognese

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 wortel, 1 rode paprika, 1 venkel, 1 blik gepelde tomaten, 150 ml groentebouillon, 2 eetlepels balsamico azijn, tijm, basilicum, zout, peper, mozzarella,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 in plakjes gesneden wortel, 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden venkel voor ongeveer 4 minuten. Voeg 1 blik gepelde tomaten, 150 ml groentebouillon, 2 eetlepels balsamico azijn, tijm, basilicum, zout en peper toe. Laat het even aan de kook komen. Zet het vuur lager en laat het op middelhoog vuur ongeveer 25 minuten pruttelen. Voeg op het laatst mozzarella toe en laat dit smelten. Serveer met de spaghetti. Eet Smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel