Groenten Bolognese

Groenten Bolognese

Groenten Bolognese

Ingrediƫnten: spaghetti, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 wortel, 1 rode paprika, 1 venkel, 1 blik gepelde tomaten, 150 ml groentebouillon, 2 eetlepels balsamico azijn, tijm, basilicum, zout, peper, mozzarella,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 in plakjes gesneden wortel, 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden venkel voor ongeveer 4 minuten. Voeg 1 blik gepelde tomaten, 150 ml groentebouillon, 2 eetlepels balsamico azijn, tijm, basilicum, zout en peper toe. Laat het even aan de kook komen. Zet het vuur lager en laat het op middelhoog vuur ongeveer 25 minuten pruttelen. Voeg op het laatst mozzarella toe en laat dit smelten. Serveer met de spaghetti. Eet Smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top