Pasta met Doperwten in Romige Kaassaus

Pasta met Doperwten in Romige Kaassaus

Ingrediënten: pasta, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 200 gram doperwten, 1 teentje knoflook, 80 gram roomkaas met kruiden, 250 ml kookroom, 100 gram geraspte kaas, peterselie,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 200 gram diepvries doperwten, 1 fijngehakt teentje knoflook, 80 gram roomkaas met kruiden (bijvoorbeeld Boursin), 250 ml kookroom, 100 gram geraspte kaas en peterselie. Laat op laag vuur de roomkaas en geraspte kaas smelten. Giet de pasta af en roer dit door de saus. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *