Pasta met Doperwten in Romige Kaassaus

Pasta met Doperwten in Romige Kaassaus
Ingrediƫnten: pasta, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 200 gram doperwten, 1 teentje knoflook, 80 gram roomkaas met kruiden, 250 ml kookroom, 100 gram geraspte kaas, peterselie,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak in een hete wok 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 200 gram diepvries doperwten, 1 fijngehakt teentje knoflook, 80 gram roomkaas met kruiden (bijvoorbeeld Boursin), 250 ml kookroom, 100 gram gerapste kaas en peterselie. Laat op laag vuur de roomkaas en geraspte kaas smelten. Giet de pasta af en roer dit door de saus. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat