Pasta Bianco

Pasta Bianco

Ingrediënten: pasta, 1 teentje knoflook, 1 pre, 200 gram champignons, 200 gram gorgonzola, 250 ml kookroom, 1 peer,

Kook de pasta gaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 in ringen gesneden prei en 200 gram in plakjes gesneden champignons. Als de champignons zacht zijn roer je er 200 gram blokjes gorgonzola en 250 ml kookroom door. Laat de gorgonzola smelten. Giet de pasta af, en roer dit door het gorgonzola mengsel. Schil een peer en snijd het in blokjes. Roer ook dit door de pasta. Warm het kort door en serveer. Eet smakelijk!


1 reactie op “Pasta Bianco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel