Pasta Bianco

Pasta Bianco

Ingrediënten: pasta, 1 teentje knoflook, 1 pre, 200 gram champignons, 200 gram gorgonzola, 250 ml kookroom, 1 peer,

Kook de pasta gaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 in ringen gesneden prei en 200 gram in plakjes gesneden champignons. Als de champignons zacht zijn roer je er 200 gram blokjes gorgonzola en 250 ml kookroom door. Laat de gorgonzola smelten. Giet de pasta af, en roer dit door het gorgonzola mengsel. Schil een peer en snijd het in blokjes. Roer ook dit door de pasta. Warm het kort door en serveer. Eet smakelijk!

(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :

Eén gedachte over “Pasta Bianco”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.