Pasta met Champignons en Worst

Pasta met Champignons en Worst

Ingrediënten: pasta, 3 Catalaanse worstjes, 1 ui, 250 gram champignons, 125 ml kookroom, 50 gram geraspte kaas,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Ontvel 3 Catalaanse worstjes (of andere gekruide worstjes). Maak er kleine balletjes van en bak het in wat olie in de koekenpan bruin. Voeg hieraan toe 1 gesnipperde ui en 250 in plakjes gesneden champignons. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Roer er 125 ml kookroom door (zelf had ik BlueBand Finesse voor Koken) en voeg er 50 gram geraspte kaas door. Warm het geheel langzaam door en door gaar. Doe er op je bord nog wat extra geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel