Pasta met Champignons en Worst

Pasta met Champignons en Worst
Ingrediënten: pasta, 3 Catalaanse worstjes, 1 ui, 250 gram champignons, 125 ml kookroom, 50 gram geraspte kaas,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Ontvel 3 Catalaanse worstjes (of andere gekruide worstjes). Maak er kleine balletjes van en bak het in wat olie in de koekenpan bruin. Voeg hieraan toe 1 gesnipperde ui en 250 in plakjes gesneden champignons. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Roer er 125 ml kookroom door (zelf had ik BlueBand Finesse voor Koken) en voeg er 50 gram geraspte kaas door. Warm het geheel langzaam door en door gaar. Doe er op je bord nog wat extra geraspte kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat