Pasta met Champignons en Worst

Pasta met Champignons en Worst

Pasta met Champignons en Worst

Ingrediƫnten: pasta, 3 Catalaanse worstjes, 1 ui, 250 gram champignons, 125 ml kookroom, 50 gram geraspte kaas,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Ontvel 3 Catalaanse worstjes (of andere gekruide worstjes). Maak er kleine balletjes van en bak het in wat olie in de koekenpan bruin. Voeg hieraan toe 1 gesnipperde ui en 250 in plakjes gesneden champignons. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Roer er 125 ml kookroom door (zelf had ik BlueBand Finesse voor Koken) en voeg er 50 gram geraspte kaas door. Warm het geheel langzaam door en door gaar. Doe er op je bord nog wat extra geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top