Tomatensoep

Tomatensoep

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 500 gram tomaten, 2 blokjes groentenbouillon, 500 ml gezeefde tomaat, 500 ml water,

Fruit in wat olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak tot de ui goudbruin is. Voeg dan 500 gram in blokjes gesneden tomaten toe (bv Tasty Tom). Bak het kort mee. Verkruimel er 2 groentenbouillonblokjes erboven uit en voeg 500 ml gezeefde tomaat en 500 ml water toe. Breng het kort aan de kook en laat het op zacht vuur een uurtje pruttelen. Lekker met stokbrood erbij. Eet smakelijk!


0 reacties op “Tomatensoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel