Tomatensoep

Tomatensoep
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 500 gram tomaten, 2 blokjes groentenbouillon, 500 ml gezeefde tomaat, 500 ml water,

Fruit in wat olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak tot de ui goudbruin is. Voeg dan 500 gram in blokjes gesneden tomaten toe (bv Tasty Tom). Bak het kort mee. Verkruimel er 2 groentenbouillonblokjes erboven uit en voeg 500 ml gezeefde tomaat en 500 ml water toe. Breng het kort aan de kook en laat het op zacht vuur een uurtje pruttelen. Lekker met stokbrood erbij. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


0 reacties op “Tomatensoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat



Moederdag 2014