Ovenfriet en Frikandellen

Ovenfriet en Frikandellen
Soms moet je lekker makkelijk doen en gewoon patat met frikandellen eten. Aangezien we geen frituurpan hebben gewoon ovenfriet en de frikandellen in de koekenpan, ook lekker.


2 reacties op “Ovenfriet en Frikandellen

 1. Hallo Getalenteerde kookgek! :)
  Allereerst wil ik even laten weten dat je echt een te gekke site hebt,en de gerechten
  die je maakt echt super origineel en overheerlijk zijn.. Nog een kleine aanmerking: Je schrijft frikadellen zonder N. en een vraagje: Zou je misschien ook een keer een quesadilla recept kunnen maken? ik heb ze deze zomer op en dat was echt zooo lekker..

  Veel succes en plezier met koken!
  groetjes Esmeralda van Dijk

 2. Dank je wel voor het compliment,
  waarschijnlijk ga ik ooit nog quesadilla’s maken, maar met welke vulling etc is de vraag das altijd weer een verrassing. Enne ik zag dat je frika(n)dellen op beide manieren mag spellen.

  Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel