2 reacties op “Ovenfriet en Frikandellen

 1. Hallo Getalenteerde kookgek! :)
  Allereerst wil ik even laten weten dat je echt een te gekke site hebt,en de gerechten
  die je maakt echt super origineel en overheerlijk zijn.. Nog een kleine aanmerking: Je schrijft frikadellen zonder N. en een vraagje: Zou je misschien ook een keer een quesadilla recept kunnen maken? ik heb ze deze zomer op en dat was echt zooo lekker..

  Veel succes en plezier met koken!
  groetjes Esmeralda van Dijk

 2. Dank je wel voor het compliment,
  waarschijnlijk ga ik ooit nog quesadilla’s maken, maar met welke vulling etc is de vraag das altijd weer een verrassing. Enne ik zag dat je frika(n)dellen op beide manieren mag spellen.

  Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat